Udgivet i Livsstilsbloggen

5 tips til den perfekte morgenmadshygge i sengen

Af Serveringsbakke.dk

Der er intet bedre end morgenmad på sengen. Solen er fremme, kæresten kommer ind og har en bakke med morgenmad på. Så kan dagen kun blive god. Det kan også være du selv vil lave din morgenmad på sengen.

Det kan være du vil overraske din kæreste. Uanset hvad er morgenmad på sengen en god ide.

Hvis du gerne vil opnå den absolut bedste morgenmad på syngen hygge, så får du her 5 tips.

1: En stor serveringsbakke med plads til det hele

Man kan ikke servere morgenmad på sengen, uden en serveringsbakke. Den skal helst være stor, så der er plads til det hele. Serveringsbakker findes der mange forskellige slags af. Men en god ide kunne være, at der var en kant rundt om.

Så når du stiller bakken, gør det ikke noget den står lidt skævt. Med en kant kan din tallerken eller skål ikke lige så let falde ned. Det ville være rigtig ærgerligt morgenmadshyggen blev ødelagt af spildt mælk og kaffe udover hele sengen.

Så skal bakken selvfølgelig også have en god størrelse. Hvis du gerne vil have plads til både kaffe, juice, frugt, yoghurt, brød og pålæg og æg med bacon, så kræver det en del plads.

Hvis morgenmaden er til 2, er det specielt en god ide at bakken er stor. Eller også skal man have en bakke hver.

Lækker og nem kaffe

Morgenmad på sengen går ikke uden en kop kaffe. Vil du gerne overraske kæresten og vække ham med morgenmad i sengen, så går det altså ikke uden kaffe. Det kan for eksempel være, at du først giver ham sin kaffe.

Mens han drikker din stille og roligt, kan du få færdiggjort det sidste af morgenmaden, sætte det på bakken og komme ind med den. De fleste mennesker starter altid ud med kaffe først, derfor kunne det være en god ide.

Hvis du gerne vil lave en lækker men også nem og hurtig kaffe, så er det en god ide at have en kaffemaskine med kapsler. Her kan man så lynhurtigt sætte en kapsel i og få sekunder senere, er der en kop kaffe.

Desuden kan man købe alle mulige forskellige kaffekapsler, så man kan få lige præcis den kaffe man bedst kan lide. Det er nemt, hurtigt og lækkert.

En frisk morgenmad

Når man lige er vågnet, har man brug for at blive frisket lidt op. Det er ikke sikkert kaffen alene kan gøre dette. Man har altså brug for noget morgenmad, der er friskt og lækkert. Måske noget, der giver hurtigt energi.

Det kunne for eksempel være bær eller frugt. En skål med jordbær, blåbær og hindbær er altid lækkert og perfekt til en sommer eller forårs morgen. Med frugtsukker får man også lynhurtigt noget energi.

Ligger man skålen med frugt eller bær i køleskabet nogle minutter, så de bliver lidt kolde og er endnu mere forfriskende.

Lidt af hvert

En god morgenmad har lidt af hvert. Så kan man nemlig også være sikker på, der er noget man kan lide, hvis nu du skulle overraske en anden med morgenmad på sengen.

Men det er også bare altid lækkert med forskellig mad, så man får lidt af det hele. Det giver også alle de forskellige næringsstoffer vi har brug for lige fra morgenstunden af.

Hvad er lidt af hvert så? Hvis man nu skal lave lidt af det hele, behøver det først og fremmest ikke være store portioner. Så man kan for eksempel lave røræg med et enkelt æg, måske en eller 2 cocktail pøler og 1 eller 2 stykker bacon.

Så kan man finde en lækker bolle eller rundstykke, samt noget forskelligt pålæg. Det kunne være marmelade eller hamburgerryg.

En lille skål med yoghurt og müesli, en skål med blandet frugt og bær. Måske en lille pandekage og så selvfølgelig en kop kaffe. Et glas vand kan også være lækkert eller eventuelt et glas juice.

Underholdning

Det kan være rigtig hyggeligt at se noget mens man nyder sin morgenmad. Med sådan en stor morgenmad, kan det godt tage lang tid at spise.

Derfor kan man eventuelt sætte et hyggeligt eller sjovt show på, som man kan sidde og se mens man spiser. Specielt hvis du spiser alene, kan det gøre det lidt mere hyggeligt.

Det er selvfølgelig ikke alle, der vil se noget mens man spiser. Derfor kan man også sætte lidt hyggelig musik på. Det giver også en god stemning. Samtidigt kan man også lige åbne vinduet, få frisk luft og lytte til naturens lyde. Så bliver morgenmad på sengen ikke bedre.

Find det du mangler på serveringsbakke.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 382 produkter fra mere end 64 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 662 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:04:18.

7
Produkttyper
382
Produkter
64
Forhandlere
662
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.