Du er landet på Serveringsbakke.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton serveringsbakke. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton serveringsbakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton AJ Serveringsbakke

  • Dagens pris: 802,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 999,95, nu kun 802,-.
    Du sparer 197 kr. / 19 %
  • Fundet hos Nordic Nest DK
  • Mærke: Stelton

Vores første anbefaling er “Stelton AJ Serveringsbakke” som lige nu er på tilbud hos Nordic Nest DK.

Her er prisen sat ned med 19 % og kan altså fås for kun 802,- – en besparelse på 197 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilren serveringsbakke fra Stelton, der gør det både nemt og flot at servere kølige drinks på terrassen.
Bakken er designet af Arne Jacobsen i 1969, og den er en del af den tidløse Cylinda-Line.  AJ Serveringsbakke er 33,5 cm i diameter, og den er udst…

Se hos Nordic Nest DK ❯❯

2: Stelton Emma serveringsbakke, Ø 35 cm – Grå

Sidste produkt på vores liste er Stelton Emma serveringsbakke, Ø 35 cm – Grå som vi har fundet til 849,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Stelton Emma serveringsbakke, Ø 35 cm – Grå Emma serveringsbakken har samme harmoniske formsprog som resten af serien.
Balancen mellem bakkens lakerede stål og de karakteristiske lakerede bøgetræshåndtag giver bakken et enkelt udseende og ro til at nyde d…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Stelton Serveringsbakke på listen er Stelton Emma serveringsbakke, Ø 35 cm – Grå fra Erling Christensen Møbler med en pris på 849.00. Billigste udvalgte Serveringsbakke er Stelton AJ Serveringsbakke som du kan købe for 802.00 hos Nordic Nest DK. Forskellen på de to priser er 47 kr.
Ovenstående Stelton Serveringsbakke data og priser er hentet fra 2 butikker (Nordic Nest DK, Erling Christensen Møbler). Alle Stelton Serveringsbakke tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsbakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsbakke blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsbakke: